CONTACT 

Gebruik het formulier aan de rechterkant om ons een bericht te versturen. 

110A De Amert
Veghel, 5462 GH
Netherlands

+31 413 37 60 45

MCC Sport Rally service, Abarth, Fiat, Alfa Romeo and Ford Tuning specialist. Wij verkopen diverse tuning producten waaronder G-Tech, Forge, Ragazzon, Eibach, Bilstein, DNA Racing and BMC

Vechtdal Rally

Rally agenda

MCC Sport verhuurt rallyauto's voor nationale en internationale rally's. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een Ford Fiesta R2 voor 1 wedstrijd, maar ook voor een heel kampioenschap.

Met meer dan 20 jaar ervaring is MCC Sport een van de meest ervaren rallyteams van Nederland. Wij bouwen dan ook rallyauto's die competitief en betrouwbaar zijn.

Heeft u zelf een rallyauto maar geen serviceteam ook dan bent u bij MCC Sport aan het juiste adres. Wij ondersteunen reeds diverse rallyteams uit binnen en buitenland op evenementen binnen Europa.

Ook voor historische race- en rallyauto's kunnen wij u van dienst zijn.

Back to All Events

Vechtdal Rally

  • Hardenberg Nederland (map)

Na tien succesvolle edities ziet de organisatie van deze populaire wedstrijd in en rond Hardenberg geen enkele reden om in 2015 van haar compacte succesformule af te stappen.

De Vechtdalrally is bij deelnemers en publiek van rallyevenementen al jaren geliefd vanwege het compacte karakter van de wedstrijd. Alle klassementsproeven liggen dicht bij elkaar en zijn goed toegankelijk voor het publiek. Technische stukken asfalt worden afgewisseld met verraderlijke stukken gravel en zand. Dat maakt het een zeer uitdagende wedstrijd voor de deelnemers.

Earlier Event: December 27
Ford Fiesta Trophy 2015
Later Event: August 20
WRC Duitsland