CONTACT 

Gebruik het formulier aan de rechterkant om ons een bericht te versturen. 

110A De Amert
Veghel, 5462 GH
Netherlands

+31 413 37 60 45

MCC Sport Rally service, Abarth, Fiat, Alfa Romeo and Ford Tuning specialist. Wij verkopen diverse tuning producten waaronder G-Tech, Forge, Ragazzon, Eibach, Bilstein, DNA Racing and BMC

Ford Fiesta Sport Trophy 2015

Rally agenda

MCC Sport verhuurt rallyauto's voor nationale en internationale rally's. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een Ford Fiesta R2 voor 1 wedstrijd, maar ook voor een heel kampioenschap.

Met meer dan 20 jaar ervaring is MCC Sport een van de meest ervaren rallyteams van Nederland. Wij bouwen dan ook rallyauto's die competitief en betrouwbaar zijn.

Heeft u zelf een rallyauto maar geen serviceteam ook dan bent u bij MCC Sport aan het juiste adres. Wij ondersteunen reeds diverse rallyteams uit binnen en buitenland op evenementen binnen Europa.

Ook voor historische race- en rallyauto's kunnen wij u van dienst zijn.

Back to All Events

Ford Fiesta Sport Trophy 2015

INLOOPDAG Informatie Ford Fiesta Trophy 2015: Nú instappen en aanmelden!

De Ford Fiesta Sport Trophy is een uitdagende competitie waarin gestreden wordt met een gelijkwaardige rally auto tussen rallytalenten. De Ford Fiesta R2 is een betaalbare auto met lage running kosten en hierdoor zeer geschikt voor de beginnende rallyrijder en de talenten die een stap hogerop willen. De Fiesta R2 is wereldwijd inzetbaar!

Op zaterdag 29 november organiseert de Ford Fiesta Sport Trophy een kijk- en informatiedag bij  The Autosport Company in Waalwijk. Tussen 10.00 en 16.00u kunt u alle informatie krijgen over de Ford Fiesta Sport Trophy 2015. Ook zullen er verschillende gebruikte Ford Fiesta R2's beschikbaar zijn op 29 november.

Alle belangstellenden en gegadigden zijn van harte welkom.

Tot ziens op zaterdag 29 november bij The Autosport Company in Waalwijk.

Earlier Event: November 1
Euregio Rally
Later Event: December 27
Ford Fiesta Trophy 2015