CONTACT 

Gebruik het formulier aan de rechterkant om ons een bericht te versturen. 

110A De Amert
Veghel, 5462 GH
Netherlands

+31 413 37 60 45

MCC Sport Rally service, Abarth, Fiat, Alfa Romeo and Ford Tuning specialist. Wij verkopen diverse tuning producten waaronder G-Tech, Forge, Ragazzon, Eibach, Bilstein, DNA Racing and BMC

Rally agenda

MCC Sport verhuurt rallyauto's voor nationale en internationale rally's. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een Ford Fiesta R2 voor 1 wedstrijd, maar ook voor een heel kampioenschap.

Met meer dan 20 jaar ervaring is MCC Sport een van de meest ervaren rallyteams van Nederland. Wij bouwen dan ook rallyauto's die competitief en betrouwbaar zijn.

Heeft u zelf een rallyauto maar geen serviceteam ook dan bent u bij MCC Sport aan het juiste adres. Wij ondersteunen reeds diverse rallyteams uit binnen en buitenland op evenementen binnen Europa.

Ook voor historische race- en rallyauto's kunnen wij u van dienst zijn.


Vechtdal Rally
Jun
20
10:00 AM10:00

Vechtdal Rally

Na tien succesvolle edities ziet de organisatie van deze populaire wedstrijd in en rond Hardenberg geen enkele reden om in 2015 van haar compacte succesformule af te stappen.

De Vechtdalrally is bij deelnemers en publiek van rallyevenementen al jaren geliefd vanwege het compacte karakter van de wedstrijd. Alle klassementsproeven liggen dicht bij elkaar en zijn goed toegankelijk voor het publiek. Technische stukken asfalt worden afgewisseld met verraderlijke stukken gravel en zand. Dat maakt het een zeer uitdagende wedstrijd voor de deelnemers.

View Event →
Ford Fiesta Trophy 2015
Dec
27
to Dec 28

Ford Fiesta Trophy 2015

Op zaterdag 27 en zondag 28 december is de organisatie van de Fiesta Trophy aanwezig op de beurs van de Autosport Company in Waalwijk. Wij presenteren daar de nieuwe Ford Fiesta Cup kalender voor 2015. Tevens kunt u daar alles te weten komen over de Fiesta R2 en de techniek. Tijdens deze dagen bent u van harte welkom op onze stand. 

Openingstijden:

Zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur

Zondag van 12.00 uur t/m 17.00 uur.

View Event →
Ford Fiesta Sport Trophy 2015
Nov
29
10:00 AM10:00

Ford Fiesta Sport Trophy 2015

INLOOPDAG Informatie Ford Fiesta Trophy 2015: Nú instappen en aanmelden!

De Ford Fiesta Sport Trophy is een uitdagende competitie waarin gestreden wordt met een gelijkwaardige rally auto tussen rallytalenten. De Ford Fiesta R2 is een betaalbare auto met lage running kosten en hierdoor zeer geschikt voor de beginnende rallyrijder en de talenten die een stap hogerop willen. De Fiesta R2 is wereldwijd inzetbaar!

Op zaterdag 29 november organiseert de Ford Fiesta Sport Trophy een kijk- en informatiedag bij  The Autosport Company in Waalwijk. Tussen 10.00 en 16.00u kunt u alle informatie krijgen over de Ford Fiesta Sport Trophy 2015. Ook zullen er verschillende gebruikte Ford Fiesta R2's beschikbaar zijn op 29 november.

Alle belangstellenden en gegadigden zijn van harte welkom.

Tot ziens op zaterdag 29 november bij The Autosport Company in Waalwijk.

View Event →